Sensi voor kinderen

N

Heeft jouw kind last van een allergie of voedselintolerantie?

N

Valt het je op dat jouw kind (op school) snel overprikkeld raakt?

Heeft jouw kind regelmatig last van stress en overprikkeling en is het zelfvertrouwen soms ver weg? Wil jij hier onmiddellijk actie op ondernemen? Neem dan vandaag nog contact met mij op door het onderstaand contactformulier in te vullen.

N

Wordt jouw kind dan boos, verdrietig of moe, en heeft je kind dan behoefte aan rust om weer tot zichzelf te komen?

N

Heeft jouw kind moeite om zichzelf te laten zien, óf om zichzelf te zijn?

Dan is Sensi-therapie een mooie aanvulling voor je kind

Met Sensi-therapie wordt het lichaam weer in balans gebracht waardoor jouw kind weer stevig in de schoenen komt te staan.

De Biosensor

Alles is in trilling, ook een lichaam. Met de biosensor, kan ik voor jouw kind een behandeling uitmeten. Door het speciale Sensi-protocol te volgen weet ik  welke behandelmethoden voor jouw kind nodig zijn. Deze pas ik dan direct toe. Door deze aanpak kan in korte tijd de oorzaak van de problemen naar boven worden gebracht. Aan het eind van de sessies meet ik de volgende afspraak uit.

Uit ervaring is gebleken dat Sensi-therapie van korte duur is en snel resultaat kan geven. Drie tot Vijf sessies zijn voldoende om tot een goed en blijvend resultaat te komen.

Ontstoren van vaccinaties

Veel hooggevoelige kinderen hebben eczeem of andere overgevoeligheidsklachten. Eczeem is vaak een uiting van stress in combinatie met voeding, en het kan het immuunsysteem ondermijnen. Weet je dat eczeem ook kan ontstaan door vaccinaties? Je kind is al op zeer jonge leeftijd met allerlei stoffen in aanraking gekomen die een aanslag kunnen veroorzaken op het kinderlijf. Als je kind ook nog eens hooggevoelig is, kunnen de vaccinaties nog meer schade aanrichten. Met Sensi-therapie is het mogelijk om je kind te ontstoren zodat die lading weggehaald kan worden.

N

In combinatie met de “Ik leer anders”methode, brengt Sensi-therapie balans in het lichaam van jouw kind.

Share This