Sensi-therapie voor jouw kind

Met Sensi-therapie wordt het lichaam weer in balans gebracht waardoor jouw kind weer stevig in de schoenen komt te staan. Waardoor:

 

N

Jouw kind zich zelfverzekerd voelt

N

Jouw kind emoties leert te herkennen en er mee om te gaan

N

Jouw kind weer naar buiten durft te treden en contacten aan te gaan.

N

Jouw kind stevig in de schoenen staat en voelt zich vrij en blij voelt.

N

In combinatie met de Ik Leer Anders methode brengt Sensi-therapie balans in het lichaam van jouw kind.

Heeft jouw kind regelmatig last van stress en overprikkeling? Wil jij hier onmiddellijk actie op ondernemen? Neem dan vandaag nog contact met mij op door het onderstaande contact formulier in te vullen.

Er worden steeds meer hoogsensitieve kinderen geboren. Misschien heeft jouw kind wel te maken met klachten die hierdoor kunnen ontstaan. Je kunt daarbij denken aan allergieën, (over) gevoeligheden, dyslexie, dyscalculie, stress, faalangst. Deze klachten van stress en onverwerkte emoties kunnen bij jouw kind leiden tot overprikkeling waardoor jouw kind zich terugtrekt en stil wordt of juist heel druk wordt. We willen allemaal dat onze kinderen gezond en vooral zichzelf zijn. Als jij vind dat er het een en ander aandacht nodig heeft, schakel dan mijn hulp in en vul jouw gegevens in op het contactformulier.

Toen onze zoon  heel verdrietig thuiskwam met zijn rapport en aangaf dat “er iets in hem zit wat er niet uitkomt”, zijn we op zoek gegaan naar een coach die hem kon helpen. Door een collega gewezen op het bestaan van “Ik leer anders”, zijn we in contact gekomen met Susan. Susan heeft een holistische blik en aangezien onze zoon ook last heeft van allergieën, zijn we gestart met Sensi-therapie. Na dieetaanpassingen en zijn energie meer in balans te hebben gebracht, zijn we aan de slag gegaan met “Ik leer anders”. Wat zo fijn is, is dat onze zoon inmiddels begrijpt dat hij anders denkt en er zelf mee aan de slag kan om informatie op een andere manier op te slaan zodat hij het kan terughalen. Het geeft hem zelfvertrouwen en hij is veel meer in balans. Suus is heel geduldig, geeft (h)eerlijke tips, is heel integer en doortastend en kwam voor onze zoon op het juiste moment! Als jouw kind een beelddenker is, dan zou ik Susan van harte aanbevelen.

Monique op de Weegh

Share This