Over Susan

Ik ben Susan Wesseling en mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Naast mijn coach en therapeut zijn, werk ik twee dagen op een kinderdagverblijf in Heiloo, en ontferm me daar over baby’s en dreumesen. Wat ik zo leuk vind aan kinderen is dat ze h(eerlijk) puur en eerlijk zijn. Ik kan aanvoelen wat hun behoeftes zijn en mede daardoor kan ik een goede band met hen opbouwen.
In mijn thuissituatie heb ik een fijne meedenkende partner en twee opgroeiende meiden.
In 2012 ben ik gestart met mijn praktijk Helender Wijze, voor SensiPlus-therapie. Sensi-therapie heeft voor mijn eigen proces heel helend gewerkt. Ik kan steeds meer bij mijzelf blijven en leef vanuit mijn hart. Hier voel ik me heel dankbaar voor. In november 2013 heb ik de training “Ik leer anders” gevolgd voor beelddenkende kinderen, die ook hooggevoelig zijn. Al werkend met kinderen heb ik gemerkt dat beide methodes mooi op elkaar aansluiten. Bijna altijd begin ik met Sensi-therapie voordat we starten met de “Ik leer anders” sessies. Gevoelige kinderen zijn lichamelijk vaak in disbalans. Met Sensi-therapie wordt de disbalans omgezet in balans. Het uiteindelijke resultaat is dan nog krachtiger.
Wat mij raakt is dat de “Ik leer anders” methode werkt. Al tijdens de eerste sessie kan jouw kind het geleerde op school in de praktijk brengen. De cijfers verbeteren en je kind krijgt vertrouwen in eigen kunnen. Dát is wat een kind nodig heeft.

Mijn visie is dat de groep van hoogsensitieve kinderen en volwassenen steeds groter wordt. Er is nog steeds onbegrip en onwetendheid over hoogsensitiviteit en de hulpvraag is onduidelijk. Dit wil ik graag onder de aandacht brengen met mijn bedrijf Helender Wijze.

Wil jij weten wat de belemmerende factoren zijn van jouw kind én wil jij daar inzicht in krijgen?

In een gratis “inzicht in jouw kind” sessie van een half uur worden de belemmeringen van jouw kind helder en kan jij actie ondernemen om daarmee aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact met mij op voor deze gratis sessie per telefoon. Vul onderstaand contactformulier in zodat wij met elkaar in contact kunnen komen.

Share This