Wat de ouders van cliëntjes over mij zeggen

Toen onze zoon (10) heel verdrietig thuiskwam met zijn rapport en aangaf dat “er iets in hem zit wat er niet uitkomt”, zijn we op zoek gegaan naar een coach die hem kon helpen. Door een collega gewezen op het bestaan van “Ik leer anders”, zijn we in contact gekomen met Susan. Susan heeft een holistische blik en aangezien onze zoon ook last heeft van allergieën, zijn we gestart met Sensi-therapie. Na dieetaanpassingen en zijn energie meer in balans te hebben gebracht, zijn we aan de slag gegaan met “Ik leer anders”. Wat zo fijn is, is dat onze zoon inmiddels begrijpt dat hij anders denkt en er zelf mee aan de slag kan om informatie op een andere manier op te slaan zodat hij het kan terughalen. Het geeft hem zelfvertrouwen en hij is veel meer in balans. Suus is heel geduldig, geeft (h)eerlijke tips, is heel integer en doortastend en kwam voor onze zoon op het juiste moment! Als jouw kind een beelddenker is, dan zou ik Susan van harte aanbevelen.

Monique en Jens

Hele lieve relaxte vrouw waar mijn zoon (en ik) zich meteen helemaal bij op z’n gemak voelde! Op een leuke fijne manier toch weer een hele stap verder gekomen!

Mirella en Robin

Precies waar ik naar op zoek was, iedere schooldag staan wij met plezier de oefeningen te doen en we merken het verschil meteen wat betreft focus en concentratie. Ook de kalme warme energie waarmee Susan de oefeningen met ons deed was heel prettig. Chiem vroeg meteen wanneer we weer gingen 🙂

Nannon en Chiem

Voor we zijn  begonnen met de training, kon onze oudste dochter niet goed klokkijken. De hele uren gingen wel maar daarna werd het lastig. Ook afspraken maken met een tijdstip lukte hierdoor niet.
Na de training gaat dit heel goed. Ze heeft een horloge om en heeft de verantwoording gekregen om ergens dus op tijd te zijn.
Eindelijk kan ze de tijd goed lezen en inschatten waar ze hoe laat moet zijn.

Onze jongste dochter maakte veel spellingsfouten en las vaak radend.
Op school kwam de vraag of ze dyslectisch is. Wij, als ouders, dachten van niet. Maar wat er nu wel met haar aan de hand was daar konden we de vinger niet op leggen. Met de training werd duidelijk dat zij een beelddenker is. Daar zijn we mee aan de slag gegaan.
Ze leest met een leespijl en dat helpt goed. Ook zetten we woorden die lastig zijn of die ze regelmatig fout blijft maken op de witte wand die ze denkbeeldig in haar hoofd heeft geplaatst. Dat werkt verbazingwekkend goed. Ze kan moeilijke woorden dan van voor naar achter en van achter naar voren spellen.
We blijven ermee bezig, en gaan er dagelijks mee aan de slag. De training met Susan is beëindigd en we zijn heel blij dat ze onze meiden zo goed op weg heeft geholpen. De “Ik leer anders” training heeft de scores van mijn beide dochters verbeterd.

Maaike Lieke en Renske

Niet specifiek voor zijn dyslexie maar voor onrust en voeding kwamen wij bij Susan terecht! Zij heeft hem doorgemeten, waarna hij een aantal producten soms tijdelijk even niet moest eten. Ook heeft ze zijn energie bekeken en geprobeerd deze meer in balans te krijgen!
Fijn dat hij hierdoor echt beter in zijn vel is komen te zitten!

Manon en Tijs

In het nieuws

Share This